Двама мъже и половина несъмнено е един от най-успешните телевизионни

...
Двама мъже и половина несъмнено е един от най-успешните телевизионни
Коментари Харесай

Актрисите от Двама мъже и половина, без които сериалът нямаше да бъде същият

" Двама мъже и половина " безспорно е един от най-успешните телевизионни сериали. Историята на Чарли Харпър, водещ разблуден живот, неговия брат Алън, непрекъснатият несретник, и дребния Джейк, който черпи от " опита " на двамата си " възпитатели ", се трансформира в обичана на милиони фенове по света.

Но сериалът нямаше да е това, което е, в случай че около тримата основни герои ги нямаше всички тези прелестни дами и актриси, които правеха сцените още по-забавни и пикантни. От Аrticles Vally ни напомнят за тях, както и за пътя, който са извървели до през днешния ден.

Холанд Тейлър - Евелин Харпър

Евелин е майка на Чарли и Алън, което я прави един от непрекъснатите женски персонажи в сериала. Отношенията им по никакъв начин не са гладки - тя постоянно споделя непосредствено какво мисли и те не могат да създадат нищо по въпроса.

Актрисата е дейна в Холивуд още от 80-те години на предишния век. За превъплъщението си в облика на Евелин Харпър тя получава четири номинации за премия Еми. Освен с " Двама мъже и половина ", Холанд е известна и с присъединяване си в Legally Blonde. Никога не се е омъжвала, няма лични деца, а сега е по отношение на актрисата Сара Полсън.

Марин Хинкли - Джудит

Тя е взискателната някогашна жена на Алън в сериала. Двамата се пробват да отглеждат взаимно Джейк и имат странни връзки - непрекъснати разногласия за прехрана, които тя нормално харчи за пластични интервенции и първокласни ваканции.

След края на сериала, актрисата продължава да се занимава с актьорство и даже получава роля в политическия трагичен сериал Madam Secretary. Участва и в редица пълнометражни филми. От 1998 година е щастливо омъжена за сценичен режисьор и имат едно дете.

Мелани Лински - Роуз

Роуз е паметен персонаж. След къса спекулация с Чарли, тя е захласната от него и го преследва по всякакъв начин. И в последна сметка те се събират. Щастливият им живот обаче не се сбъдва, тъй като Чарли умира при не изключително ясни условия.

Родената в Нова Зеландия актриса стартира кариерата си в киното още през 1994 година Снима се в някои сполучливи филми като " Имало едно време: Историята на Пепеляшка " и " " Грозна като гибелта ". Има един несполучлив брак зад тила си и едно дете. Повторно се омъжва през 2020 година

Кончата Феръл - Бърта

Един от дребното непрекъснати женски персонажи, които нямат сантиментална обязаност с Чарли. Двамата постоянно спорят, само че тя е майчинската фигура в къщата. Превръща се в фаворитка на почитателите с острото си възприятие за комизъм, което е повода да остане в  дори когато Чарли е сменен от Уолдън (Аштън Кътчър). Появява се във всички сезони.

Звездата постоянно ще бъде известна с тази си роля. Тя даже получава номинации за премия Еми за осъществяването си. В по-младите си години Кончата се е изявявала на Бродуей. През 2020 година актрисата умря на 77-годишна възраст.

Еманюел Вожиер - Миа

Чарли е от мъжете, които знаят какво желаят и не се стопират, до момента в който не го получат. Когато се среща с учителката по танци Миа, той прави всичко допустимо, с цел да се сближи с нея - даже кара Джейк да танцува балет. Двамата стартират връзка, която, несъмнено, завършва бързо.

Именно след присъединяване в шоуто актьорската кариера на Вожиер процъфтява. Участва в сериали като Lost Girl, Mistresses и One Tree Hill. Включена е и в листата Hot 100 List на списание Maxim. Две години - от 2010 година до 2012 година излиза с Чък Лори - един от основателите на " Двама мъже и половина ".

Дженифър Тейлър - Челси

Челси е първата дама, към която Чарли признава любовта си. Въпреки че това е по този начин, в последна сметка тя се уморява от него и завършва връзката им.

Дженифър Тейлър в действителност се появява няколко пъти в историята на сериала, до момента в който не получава значима второстепенна роля. След като напуща " Двама мъже и половина ", продължава да играе в сериали. Но тя е отдадена на първо място на фамилията и двете си деца.

Денис Ричардс - Лиза

Чарли не назовава доста дами своя " другарка ", само че Лиза е едно от изключенията. За страдание, той се изплашва и скъсва с нея, когато нещата стават съществени. По-късно тя се омъжва за различен, само че му дава обещание, че ще го уведоми, в случай че се разведат. В последна сметка, още веднъж се събират, само че по този начин и нищо не се получава.

Всъщност Денис Ричардс е била омъжена за Чарли Шийн, когато е играла Лиза. Ето за какво сред тях има такава страхотна химия, която се усеща даже и от екрана. Имат две дъщери и все пак стигат до бракоразвод. Отношенията сред тях са сложни най-много поради зависимостите на Шийн.

Кортни Торн Смит - Линдзи

Седмият сезон на сериала нямаше да е същият без Линдзи - приятелката на Алън, с която се срещат дълги години.
 Снимка 625176
Източник: GettyImages

Кортни Торн-Смит добива известност с присъединяване си в сериала " Али Макбийл ". Но макар славата, взема решение да се концентрира върху брачна половинка и детето си. Години по-късно се завръща на дребния екран и с изключение на в " Двама мъже и половина ", работи и в сериалите Fresh Off The Boat и Robot Chicken.

Софи Уинкълман - Зоуи

Зоуи е тази, в която Уолдън - " заместникът " на Чарли се влюбва след развода си. Тя безусловно открадва сърцето му и двамата бързо стартират романс. За страдание, всичко завършва, когато тя отхвърля предлагането му за брак.

Софи Уинкълман е британска актриса, родена в Лондон и омъжена за същински британски лорд - поради което получава купата лейди Уиндзор. Въпреки това се отдава на актьорската кариера и взе участие в ситкома Peep Show, Waking the Dead, както и във кино лентата " Хрониките на Нарния: Лъвът, вещицата и дрешникът ".

Ейприл Боулби - Канди

Много хора не можеха да повярват, когато Алън и Канди подписаха брак и заживяха дружно. За страдание, малко по-късно всичко сред тях завършва.

След края на сериала, Ейприл Боулби продължава сполучливата си кариера в света на актьорското майсторство. Участва в известните ситкоми " Как се срещнах с майка ви " и " Теория за Големия гърмеж ".

Амбър Тамблин - Джени Харпър

Джени Харпър е 25-годишната щерка на Чарли Харпър, която си пада по дами. Един ден тя се появява от нищото и споделя на Алън, че е негова племенница. Момичето е резултат от типична еднократна връзка на Чарли. Съвсем справедливо е да се каже, че тя има доста от чертите на татко си.

Амбър Тамблин прави своя пробив с ролята в сериала Joan of Heaven. Първият сезон на сполучливия сериал стига до номер едно в американската класацията за рейтинг на сериалите. Дори татко ѝ, който също е артист, се снима в три епизода.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР