Двама мъже и жена са привлечени към наказателна отговорност за

...
Двама мъже и жена са привлечени към наказателна отговорност за
Коментари Харесай

Оставиха в ареста двама мъже и жена, спипани с наркотици във Варна

Двама мъже и жена са привлечени към наказателна отговорност за закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс – държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции без съответно позволение. Те са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор от Окръжна прокуратура – Варна и следва внасяне в съда на искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение – " задържане под стража “, по отношение на тях, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

Обвиняемите са арестувани при извършена профилирана полицейска интервенция, осъществена от чиновници на ГДБОП при Министерство на вътрешните работи под управлението и надзора на Окръжна прокуратура - Варна. Извършени са претърсвания на четири адреса в град Варна, конфискувани са обилни количества от разнообразни типове наркотични субстанции и огромна сума пари. Установено е и съоръжение за развъждане на растения от рода на конопа.

Работата по доказване и документиране на осъществените закононарушения продължава. И все още текат дейности по следствие на елементи и условия към осъществяваната от тримата мъже нерегламентирана активност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР