Двама криминално проявени младежи на 16 и 17 години от

...
Двама криминално проявени младежи на 16 и 17 години от
Коментари Харесай

Младежи от София извършили кражби в Китен и Приморско

Двама престъпно проявени младежи на 16 и 17 години от София са арестувани от полицията откакто са направили 10 обири на разнообразни места в Китен и Приморско.

Последният случай е в магазин за продажба на GSM аксесоари в Приморско, откъдето са откраднали: смарт часовник, кейс, портативна батерия и слушалки.

В резултат на бързите полицейски дейности след подаден сигнал в Районното упхравление в Приморско, причинителите са открити и арестувани. Общо 10 са кражбите, както следва:

- на 09.08.т.г. от търговски обект, ситуиран на ул. „ Странджа “ в Китен лишили две предплатени карти на мобилен оператор А 1 и карта за мобилен интернет на мобилен оператор А 1

- на 09.08.т.г. от търговски обект в Китен лишили два чифта очила

- на 10.08.т.г. от търговски обект в Китен лишили три ръчни часовника

- на 10.08.т.г. от хотел в Китен лишили велосипед

- на 10.08.т.г. от търговски обект в Китен лишили две електронни цигари, сгъваем нож, два гриндера и стъклен пепелник

- на 11.08.т.г. от търговски обект в Китен лишили мъжка чантичка, благосъстоятелност на 56 годишен мъж, съдържаща: мобилен телефон, железна табакера и сумата от 1 100 лв.

- на 11.08.т.г. от кафе-автомат в Китен, посредством разрушение на бариера, крепко направена за отбрана на парцел / строшаване на декоративна решетка/, лишили сумата от 30 лв. на монети.

- на 11.08.т.г. от търговски обект в Китен лишили сумата от 20 лв.

- на 11.08.т.г. в Китен лишили велосипед, благосъстоятелност на 60 годишен мъж

Ефективно наказване за рецидивист за кражба на пари в с. Лютиброд

Младежите са арестувани за период до 24 часа, като създали цялостни признания, акцентирайки местата, където са укрити откраднатите движимости, осведоми БНР. С разпореждане на наблюдаващия областен прокурор всички случаи са обединени в едно досъдебно произвеждане. На причинителите са повдигнати обвинявания и им е наложена мярка за неотклонение „ под надзора на контрольор детска педагогическа стая “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР