Двама криминално проявени мъже са задържани в София заради яростни

...
Двама криминално проявени мъже са задържани в София заради яростни
Коментари Харесай

Екшън в София: Изпечени бандити скочиха на полицаи с нож и сатър

Двама престъпно проявени мъже са арестувани в София поради гневни закани за живота, отправени към служители на реда, оповестиха от прокуратурата.

Арестувани са С.З., на 50 година, и И.К., на 48 година, като все още те се намират в ареста, с повдигнати обвинявания.

С.З. е упрекнат за това, че на 4 декември е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като отправял обидни и заплашителни реплики към чиновници на Министерство на вътрешните работи с думите: "Ще ви убия всичките ".

Мъжът сложил заплашително нож на терасата, на която се намирал, а съгласно Темида "деянието му по своето наличие се отличава с извънреден цинизъм и е осъществено в изискванията на рисков рецидив, откакто С.З. е осъждан два пъти на "лишаване от независимост " за умишлени закононарушения от общ темперамент ".

Другият мъж - И.К., пък е упрекнат в това, че преди три дни е скочил на пердах със заплашителни реплики към чиновници на Столичната община.

Крещял им, че ще ги пребие и убие, а отправени от него закани били: "Вижте в този момент какво ще стане, ще ви избия ".

Към пристигналите служители на реда той пък замахнал със сатър и оказал гневна опозиция при задържането му.

От държавното обвиняване допълват, че С.З. и И.К. са неведнъж осъждани, а закононарушенията, за които в този момент са привлечени като обвинени, са наказуеми с отнемане от независимост.

Предвид високата социална заплаха на действията и причинителите, дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържане то им за 72 часа, като през днешния ден следва да бъде импортирано искане до Софийския областен съд за взимане на непрекъсната мярка неотклонение "задържане под стража ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР