Двама калпазани от село Цалапица трябваше да застанат пред Пловдивския

...
Двама калпазани от село Цалапица трябваше да застанат пред Пловдивския
Коментари Харесай

Двама калпазани откраднаха кола и катастрофираха, източиха и дебитната карта на собственика

Двама калпазани от село Цалапица трябваше да застанат пред Пловдивския областен съд за кражба, само че разпоредителното съвещание по делото пропадна, той като единият от подсъдимите не е бил известен на време за делото.
Прочетете още
Срещу Диян Къртев и Ивелин Нихтяров за повдигнати обвинявания, че на 2 декември 2021г. са откраднали лек автомобил „ Фолксваген Голф “, дебитна карта и дребни движимости от Рангел Колитаров.

Двамата младежи, единият от които по това време бил малолетен, решили да отмъкнат автомобила и да го покарат, само че аварирали с него. В следствие взели от колата дебитната картата на притежателя, дружно с ПИН кода и изтеглили, на три пъти, общо 530 лв. от сметката на Колитаров.

В правосъдната зала в петък участва единият от обвинените Ивелин Нихтянов, а другият Диян Къртев се оказа нередовно свикан. Причината - призовката и обвинителният акт по делото били връчени на негов комшия – възрастен човек и той ги дал на майката едвам 2 дни преди делото.

Пострадалият Рангел Колитарев пожела да се конституира като частен обвинител и цивилен просител и да бъде представян от юрист Красимир Елдъров, само че юристът е подал молба, че няма по какъв начин същият ден да участва в залата, тъй като има дело в Благоевград.

По тези 2 причина делото беше отсрочено за 4 април, когато би трябвало да стане ясно дали младежите ще признаят виновността си, с цел да смекчат наказванията си, или ще отрекат обстоятелствата и събитията разказани в обвинителния акт.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР