Двама жители на Москва са арестувани по обвинение в насилствени

...
Двама жители на Москва са арестувани по обвинение в насилствени
Коментари Харесай

Двама московчани са арестувани, правели секс в дома си

Двама поданици на Москва са задържани по обвиняване в " насилствени дейности от полов темперамент ", откакто били видени от възпитаници през прозореца да вършат секс в дома си, оповестява " Радио Свобода ", представено от Offnews.

Обвиняемите са застрашени от 20 години затвор.

Инцидентът се е случил близо до центъра на Москва, в регион Лефорово. Двама възпитаници на 12 и 13 години видели в отсрещния прозорец мъже, които по думите им, " можело да вършат секс ". Те разказали за това на майка си, която повикала полиция. Двамата обвинени били арестувани. Мъжете са упрекнати в насилствени дейности от полов темперамент по отношение на децата. Съдът ги оставил в ареста за два месеца. Задържаните настояват, че не са правили секс, а са поправяли спукана тръба, поради което им се наложило да се съблекат.

През март в Сисерти, Свердловска област, анестезиолог-реаниматорът Владимир Громов беше наказан на 5 години затвор по обвиняване в насилствени дейности от полов темперамент над малолетни.

Според обвиняването Громов посочил пениса си на две малолетни девойки. Защитата на реаниматора твърди, че лекарят просто се е облекчавал на улицата, когато бил забелязан инцидентно от децата. Самият Громов твърди, че не ги е забелязал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР