Двама извършители на кражби са установени от служители на Първо

...
Двама извършители на кражби са установени от служители на Първо
Коментари Харесай

Заловиха обирджии, стари познайници на полицията в Русе

Двама причинители на обири са открити от чиновници на Първо районно управление (на МВР)

На 17 март в районното ръководство е алармирал мъж, обитаващ адрес на ул. "Муткурова " в Русе, че от вкъщи му е била осъществена кражба на мобилен телефон, като вредата от действието е за към 400 лв.. В резултата на извършените оперативно-издирвателни мероприятия по случая служителите на реда от Първо районно управление (на МВР) са открили, че създател на похищението е русенец познайник на правораздавателните институции.

Въпросният 31-годишен мъж е открит от чиновниците, а откраднатият телефон е открит и конфискуван. По случая се води кореспонденция по разказа на Първо районно управление (на МВР).

Още един създател на кражба е бил хванат от чиновниците на районното ръководство, във връзка със сигнал от 18 март. Тогава в полицията е било декларирано, че от магазин на адрес на бул. "Цар Освободител " в Русе, в региона на централния общински пазар, е установена кражба, като са отнети осветително тяло и други движимости на стойност към 200 лв..

В резултат на осъществената работа по сигнала, служителите на реда са стигнали до създателя на закононарушението, който е малолетен русенец на 17г., само че познайник на правораздавателните институции. Вещите предмет на закононарушението са открити и конфискувани от органите на реда. За случая е заведена кореспонденция по разказа на Първо районно управление (на МВР).
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР