Двама играчи на Левски ще бъдат под специален мониторинг от

...
Двама играчи на Левски ще бъдат под специален мониторинг от
Коментари Харесай

Двама от Левски под специален мониторинг от страна на Станимир Стоилов

Двама играчи на Левски ще бъдат под специфичен мониторинг от страна на треньорското управление. Това са Георги Миланов и Николай Михайлов. Причината е, че и двамата са били избирани за Футболист №1 на България. Николай Михайлов завоюва гласуването през 2011 година, откакто стана първенец на Нидерландия с Твенте. Миланов пък победи година по-късно поради изявите си в Литекс. Така стана най-младият победител в анкетата. Освен това бе вторият след Христо Бонев, който е определен за номер 1, без да е играл за непознат или клуб от София.

Левски сега единственият тим у нас, който може да се похвали с двама такива играчи в редиците си, откакто Владислав Стоянов постави завършек на кариерата си. Мъри е безапелационен, че наличието на Миланов и Михайлов би трябвало да си проличава на терена във всеки мач.

„ Миланов възвръща кариерата си, само че аз ще желая повече и повече от него. Това, което прави в този момент, е малко. Той и Ники Михайлов ще получават нови и нови задания “, безапелационен e Станимир Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР