Световна купа на ICC 2023: Важността да бъдеш Джасприт Бумра в отбора на Индия

...
Двама играчи, които направиха своя международен дебют в рамките на
Коментари Харесай

Двама играчи, които направиха своя международен дебют в рамките на една година един от друг, бързо се превърнаха в най-вълнуващите играчи на крикет в Индия.

С безстрашната си игра на удари Ришаб Пант стана любимец на зрителите по целия свят. Със своите неортодоксални действия, скорост и контрол, Jasprit Bumrah бързо се превърна в острието на индийската боулинг атака. Сега и двамата са на път за завръщане.

25-годишният Пант участва в ужасяваща автомобилна катастрофа през декември миналата година. Неговата рехабилитация в Националната академия по крикет - където наскоро биеше и пазеше вратички - е, според тези, които го наблюдават, "пред кривата".

29-годишният Бумра, чиято травма в гърба го извади от крикета за почти година, се завърна като капитан и лидер в серията срещу Ирландия. Той като че ли удължи леко бързината си и игра добре в рамките на възможностите си, но все пак имаше надежда за завръщане към крикета с бяла топка - който в момента е фокусът на индийския отбор с Купата на Азия, последвана от Световната купа през октомври.

Не можете да прибързвате с тези неща. Бившият председател на селекционерите Chetan Sharma в момент на недискретност разкри, че Bumrah може да е бил пуснат твърде рано след контузията му, когато той хвърля топка в T20 срещу Австралия. Това коства работата на Шарма. Но също така подчерта необходимостта от подходяща почивка и рехабилитация и важността да слушате тялото си. Често възрастните играчи на крикет имат право да пренебрегват медицинските съвети и това може да се окаже скъпо.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР