Двама грузински граждани се признаха за виновни в отнемане на

...
Двама грузински граждани се признаха за виновни в отнемане на
Коментари Харесай

Осъдиха двама грузинци, свили близо 9 бона от аптеки в Кюстендил и Пазарджик

Двама грузински жители се признаха за отговорни в лишаване на сума на обща стойност от 8889.92 лева при обири от две аптеки, в градовете Кюстендил и Пазарджик. Районен съд - Кюстендил утвърди съглашения и наложи санкции от по 12 месеца „ отнемане от независимост “, осъществяването на които се отсрочва за изпитателен период от по 3 години. Имуществените вреди от закононарушението са възобновени на притежателите.
Обвиняемите Шония И. / грузинец, на 29 години, неосъждан / и Гулордава И. / грузинец, на 30 години, неосъждан / се признават за отговорни в това, че за времето от 6 до 11 октомври т.г. в град Пазарджик и град Кюстендил, в съучастничество като съизвършители са лишили общата сума от 8889.92 лева На 06.10.2020 година, от аптека на ул. „ Търговска “ в Пазарджик са направили кражба на сумата от 1500 лева На 11.10.2020, от аптека в огромна комерсиална верига, на бул. „ Македония “ в Кюстендил, са лишили сумата от 7389.92 лева
Споразумението бе импортирано в съда от прокурор Светлана Ризова и подписано от обвинените и техния юрист.
Определението на районен съд – Кюстендил, под председателството на арбитър Николай Николов е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Съдът анулира наложените и на двамата грузински жители ограничения за неотклонение „ Задържане под стража “, като това определение предстои на обжалване пред Окръжен съд – Кюстендил, в 7- дневен период.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР