Двама футболисти от националния отбор на Република Северна Македония, които

...
Двама футболисти от националния отбор на Република Северна Македония, които
Коментари Харесай

Нови двама футболисти отпаднаха от състава на Република Северна Македония за мачовете с Грузия и България

Двама футболисти от националния тим на Република Северна Македония, които бяха планувани в листата за мачовете с Грузия и България, отпаднаха поради травми, заяви Футболната федерация на страната.

Така проблемите пред селекционера на Република Северна Македония Благоя Милевски се усилиха, откакто още през предходната седмица стана ясно, че ще има и други изчезнали.
 Благоя Милевски повика 27 футболисти за мачовете с Грузия и България в Лигата на нациите Благоя Милевски повика 27 футболисти за мачовете с Грузия и България в Лигата на нациите
Новата двойка контузени са Стефан Ристовски и Валон Етеми, откакто преди няколко дни се разбра, че треньорът няма да употребява и Дарко Чурлинов.

Ристовски има проблем с ахилесово сухожилие, а Валон Етеми, играч на турския Истанбулспор, има разтежение на бедрения мускул. На мястото на двамата травмирани Милевски ще извика нови хора, прецизират от федерацията. 30-годишният Ристовски е капитан на тима и играе в Динамо (Загреб), откъдето оповестиха за контузията му. Това е и повода да не играе през вчерашния ден в градското дерби с Локомотива (Загреб).

Националният тим на Република Северна Македония по футбол се събира през днешния ден в 18.30 часа на състезателен център " Петър Милошевски " за първа подготовка. На 23-и септември те гостуват на Грузия в Тбилиси в среща от група С3 на шампионата Лига на Нациите, а три дни по-късно одобряват и България в Скопие. Нападателят Тихомир Костадинов и Ердон Даци също няма да бъдат в хотел " Хилтън " през днешния ден за началото на лагера, заради травми, за които се знае от дълго време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР