Двама футболисти едновременно бяха избрани за №1 в efbet Лига

...
Двама футболисти едновременно бяха избрани за №1 в efbet Лига
Коментари Харесай

Двама от ЦСКА спечелиха приза Фуболист на месеца

Двама футболисти по едно и също време бяха определени за №1 в efbet Лига за месец ноември съгласно InStat Index. Това се случва за първи път в 4-годишната история на класацията, която се прави от Асоциацията на българските футболисти (АБФ), в съдействие с ИнСтат - една от най-големите компании за футболни разбори и статистика.

Победители за ноември станаха футболистите на ЦСК Брадли Мазику и Юрген Матей. Те натрупаха InStat Index 236. Двамата изпревариха единствено с 4 пункта халфа на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев, който приключи с показател на ИнСтат 232.

Освен това Мазику и Матей прекъснаха хегемонията на Лудогорец, защото от началото на сегашния сезон за " Футболист на месеца " непроменяемо бе избиран състезател на първенците от Разград.

Припомняме, че за победител се афишира футболистът с най-голям InStat Index, който се дефинира посредством формула на основа дейностите на играча - голове, асистенции, акуратност на подавания, сполучливи единоборства и други индикатори. Процентът на сполучливи дейности усилва показателя, като върху него оказва въздействие и равнището на съперника в мача.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР