Двама фена на Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna)

...
Двама фена на Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna)
Коментари Харесай

Не можем да станем за работа: Съдят Мадона, защото концертите ѝ свършвали късно

Двама фена на Мадона  Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо в Ню Йорк съдят поп звездата за това, че е почнала концерта си по-късно, като настояват, че това ги е попречило " да станат рано, с цел да отидат на работа " на идната заран.

В дело, заведено във федералния съд на Бруклин, Майкъл Фелоус и Джонатан Хадън декларират, че са купили билети за шоу на 13 декември в Barclays Center като част от турнето Celebration на Мадона  Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо.

Шоуто е оповестено да стартира в 20:30 часа, само че Мадона  Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо излиза на сцената чак след 22:30 часа, споделя The Guardian. Концертът свършва след 1 сутринта и двамата остават блокирани поради ограничавания публичен превоз в този час. Късният край на шоуто през седмицата също повлиява на способността им да се " погрижат за фамилните си отговорности на идващия ден ", се твърди в правосъдния иск.

Мадона  Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо се качи на сцената по време на откриващата вечер на турнето Celebration в O2 Arena в Лондон единствено няколко месеца откакто беше в интензивно поделение, предава БТВ.

Двамата пострадали обаче упрекват Мадона  Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо и промоутъра на турнето в " безразсъдни, нечестни и/или лъжливи търговски практики "  за забавения начален час, което двойката твърди, че съставлява нарушаване на контракта и " неразумно практикуване на подправени реклама ".

Закъсненията не са необикновени в света на концертите. Самата Мадона  Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо е изправена пред сходни правосъдни каузи и различен път: През 2019 година, когато почитател във Флорида твърдеше, че закъснението ѝ по време на турнето Madame X е нарушаване на контракта и още веднъж през 2020 година, в дело, заведено от двама гости на концерт в Ню Йорк. По-късно и двете каузи бяха отхвърлени непринудено.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР