Двама евродепутати от ГЕРБ - Емил Радев и Андрей Новаков,

...
Двама евродепутати от ГЕРБ - Емил Радев и Андрей Новаков,
Коментари Харесай

Подариха 5000 хендсфри-та на нови шофьори

Двама евродепутати от ГЕРБ - Емил Радев и Андрей Новаков, подариха 5000 хендсфри на нови водачи в границите на самодейност за повишение на сигурността на пътя и шофиране без да се държи телефон в ръка.
" Говоренето по телефона е една от аргументите за разсейването и губенето на контрола над автомобила ", сподели шефът на Пътната полиция Бойко Рановски. За първите осем месеца на тази година 133-ма души са починали при произшествия с един автомобил. Рановски напомни, че с изключение на парична глоба има и лишаване на контролни точки за говорене по телефон.
" Трябва да се съблюдават разпоредбите да не се приказва по телефон, тъй като това лишава вниманието и води до тежки катастрофи ", прикани шефът на пътните служители на реда. Заради моментно разпръскване предходната година са починали 245 души.
" Не можем да останем равнодушни към войната по пътищата и неприемливия брой жертви разследване на произшествия по републиканската пътна мрежа ", разяснява евродепутатът Андрей Новаков. Той уточни двата фактора, които въздействат злополуките по пътищата - качеството на пътната мрежа и вниманието на водачите, съобщи Канал 3.
Емил Радев се надява наклонността за понижаване на броя на злополуките у нас да се резервира и в следствие и от тази самодейност. Той цитира данни за Европейски Съюз, съгласно които страната ни е на едно от последните места. Така, в случай че във Англия броят на починалите при произшествия е 23-ма души на един милион население, у нас те са 97.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР