Двама души загинаха и най-малко девет бяха хоспитализирани в събота

...
Двама души загинаха и най-малко девет бяха хоспитализирани в събота
Коментари Харесай

2 загинали, 9 хоспитализирани при струпване на 35 автомобила на I-5 в Калифорния: „Най-страшната катастрофа в живота ми“

Двама души починаха и минимум девет бяха приети в болница в събота след ужасяващо скупчване на 35 автомобила на междущатска автомагистрала 5 в централна Калифорния, оповестиха управляващите.

Инцидентът, включващ 17 транспортни средства и 18 огромни платформи, е станал от южната страна на автомагистралата в Бейкърсфийлд, като се счита, че главната причина е мъглата, съгласно BakersfieldNow.com

Шокиращи фрагменти от следствията демонстрираха разрушени ремаркета с трактори, в това число едната половина, преобърната в профил на пътя, бял пикап, акордеониран сред две платформи и разрушени товарни кутии, като част от наличието им се изсипа над автомагистралата.

„ Току-що станах очевидец на най-големия, най-ужасния случай в живота ми “, написа на X водач, пътуващ от северната страна на I-5.

Мани Гарсия, представител на калифорнийската магистрална полиция в Бътънуилоу, сподели, че чака злополуката да остави огромна част от автомагистралата затворена до края на деня.

CHP сподели, че инцидентъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР