Двама души загинаха, а осем бяха ранени при блъсканица след

...
Двама души загинаха, а осем бяха ранени при блъсканица след
Коментари Харесай

Двама загинаха, а осем бяха ранени при блъсканица след концерт в Ню Йорк

Двама души починаха, а осем бяха ранени при навалица след концерт на рапърката GloRilla в Рочестър, Ню Йорк, съобщи Би Би Си. Властите оповестяват, че случаят може да е бил провокиран от фенове, които се заблудили, че чуват изстрели. Към момента информация за пукотевица няма, сподели лейтенантът от полицията в Рочестър Никълъс Адамс пред ABC News. 

GloRilla, която беше завършила с осъществяването си преди случая, написа в Twitter, че е " опустошена и с разрушено сърце ". Певицата от Мемфис, чиято ария FNF (Let`s Go) бе номинирана за най-хубаво рап осъществяване на премиите " Грами " предишния месец, сподели, е научила за случилото се, откакто напуснала залата.

„ Моите почитатели са целия свят за мен. Моля се за фамилиите на починалите и за бързо възобновяване на всички потърпевши “, написа тя в обществените мрежи. 

Една от жертвите - 33-годишната Рондезия Белтън, умряла в болница. „ Нейното семейство, другари и сътрудници са унищожени. Те скърбят за тази трагична загуба “, сподели кметът на Бъфало Байрън Браун.

Полицията в Рочестър заяви за гибелта на втора жена, на 35 години, късно в понеделник. Името ѝ не се оповестява.

Друга жена остава в сериозно положение със съществени пострадвания. Още седем души са настанени в лечебни заведения, без заплаха за живота.

„ Аз и момичето до мен се катерихме един върху различен, пробвайки се да се надигнем. Гледах по какъв начин животът минава пред очите ми и към момента не знаех какво се случва “, споделя Икеа Хейс, която е участвала на концерта. И добавя: „ Трябва да станеш. Трябва да се движиш. Ако останеш тук, те ще те прегазят “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР