Двама души са загинали на място, други двама са ранени

...
Двама души са загинали на място, други двама са ранени
Коментари Харесай

Двама загинаха в катастрофа по пътя Пловдив - Карлово -

Двама души са починали на място, други двама са ранени в пътен случай в региона на село Черноземен. Движението по пътя Пловдив-Карлово е краткотрайно затруднено, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

По предварителни данни са се блъснали лек автомобил и микробус. По данни на полицията, с изключение на двете жертви, има и двама ранени, съобщи Българска телеграфна агенция.

Микробус, който пътувал от Карлово към Пловдив, подхванал ляв завой и движещият се след него лек автомобил Мерцедес го блъснал странично. В резултат бусът се завъртял и попаднал в канавка, а колата се блъснала в ограда и паркиран автомобил.

Лекарски екип е установил гибелта на водача на микробуса и на един от пасажерите в Мерцедеса. Водачът на автомобила и различен пасажер са откарани в болница, единият от мъжете е в тежко положение, прецизират от полицията.

Сигналът за пътното произшествие е подаден към 15:20 часа на телефон 112. До привършване на огледа, колите към Карлово се отклоняват през селата Ръжево Конаре - Ръжево - Черноземен. Тези, които пътуват в посока Пловдив, ще минават през селата Михилци и Хисаря.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР