Двама души са загинали двама други са пострадали при пожар

...
Двама души са загинали двама други са пострадали при пожар
Коментари Харесай

Двама загинали и двама ранени след пожар в Истанбул


Двама души са починали двама други са потърпевши при пожар в жилищно помещение до арменската католическа черква " Свети Спасител " в истанбулския квартал " Бейоглу ", съобщи арменската новинарска организация АРМЕНПРЕС за Българска телеграфна агенция.

Пожарът е избухнал в 21:45 часа локално време на 23 януари, заяви за АРМЕНПРЕС основният редактор на основания в Истанбул в. " Жаманак " Ара Гочунян. Той добави, че екип на пожарната е дошъл неотложно. На място е дошъл и арменският католически архиепископ на Истанбул Левон Жекиян.

" Пожарът е избухнал в остаряла къща за посетители, която е била за ремонт. Това е покруса. В къщата за посетители е имало 7 души души, като двама от тях починаха, а други двама бяха приети в болница ", сподели Гочунян. Той добави, че няма информация какви са аргументите за пожара.

Пожарът е бил сподавен към 2:00 часа локално време на 24 януари, написа Българска телеграфна агенция.

" Слава на Бога, че самата черква беше избавена, пламъците не доближиха до храма ", сподели Гочунян. По негови думи двете жертви – Жозефин Екмекчи и Фехим Атсуп – са били членове на арменската католическа общественост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР