Двама души са задържани в Дупница за купуване на гласове

...
Двама души са задържани в Дупница за купуване на гласове
Коментари Харесай

Двама души за купуване на гласове са задържани при спецакция в Дупница

Двама души са арестувани в Дупница за пазаруване на гласове за идните на 2 октомври парламентарни избори при спезциализирана полицейска интервенция.

В тях са открити описи с персонални данни на поданици на община Дупница и номер на съответна изборна секция.

В ОД на Министерство на вътрешните работи през вчерашния ден е постъпила оперативна информация за две лица от Дупница, които провеждат предлагането и ли даването на имотна полза на трети лица за същите да упражнят правото си на изборен глас в интерес на избрана политическа партия, уточни ст.комисар Св. Григоров,който ще показа резултатите от СПО за противопоставяне на изборните нарушавания.

4Във връзка с получена оперативна информация неотложно бяха съставяне екипи от ОД ан Министерство на вътрешните работи и Ру Дупница, както и беше одобрен проект за полицейска интервенция.В хода на интервенцията на бензиностанция в град Дупница са открити тематики 2 лица.В изискванията на необходимост бяха осъществени обиски, открити са описи с персонални данни на поданици на община Дупница и номер на съответна изборна секция ”, съобщи ст.комисар Св. Григоров.

В рамките на интервенцията са осъществени претърсвания и изземвания на територията на град Дупница в два частни парцели, конфискувани са моблини телефони, разпитани са очевидци, работата продължава и през днешния ден.

„ Искам да заявя, че Министерство на вътрешните работи е деполитизирана конструкция и като такава е равноотдалечена от всяка една политическа конструкция.В качеството ми на шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи Кюстендил аз и моя екип ще поставим всички старания за протичане на естествен избирателен развой на наша територия и ще бъдем безкомпромисни към всяко едно сходно деяние ”, бе безапелационен шефът на полицията.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР