Двама души са задържани в арестите на Трето РУ и

...
Двама души са задържани в арестите на Трето РУ и
Коментари Харесай

Арестуваха двама шофьори заради наркотици

Двама души са арестувани в арестите на Трето районно управление (на МВР) и районно управление (на МВР) Аксаково през вчерашния ден, откакто е открито, че са управлявали моторни транспортни средства след приложимост на наркотични субстанции, оповестяват от пресценътра на полицията във Варна.

Мъже на 19 години и на 25 години са спрени за инспекция  в кв. “Трошево “ и на пътен възел „ Летище “.След като са им направени проби, същите са отчели положителени резултати на кокаин и канабис на първият и амфетамин на вторият.И двамата отхвърлят да дадат кръвна проба за проучване.Образувани са бързи производства против тях, които са докладвани на прокурор при ВРП.Нарушителите са оставени в ареста за период до 24 часа.

Преди ден, при осъществяване на полицейски инспекции от чиновници на Четвърто районно управление (на МВР) в кв. “Аспарухово “, били спрени за инспекция 33 - годишна жена и 34 - годишен мъж. Установено е, че и двамата имали пликчета с кристалообразно вещество, за персонална приложимост, което след правене на експертни информации излиза наяве, че същото съставлява метамфетамин. Образувани са бързи производства, докладвани на прокурор, а отговорните са арестувани за период от 24 часа в ареста.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР