Двама души са задържани след инцидент на пътя в района

...
Двама души са задържани след инцидент на пътя в района
Коментари Харесай

Два потрошени буса и двама задържани преди вечното дерби

Двама души са арестувани след случай на пътя в региона на Ябланица към 10.30 часа, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Пътуващи с два рейса и два автомобила почитатели на единия от тимовете, които ще вземат участие в днешното дерби Левски-ЦСКА, са засекли рейс и кола, в които били последователи на другия тим.

Маскирани излезли от двата автомобила и с бухалки почнали да трошат стъклата на транспортните средства на съперниците си. От случая няма потърпевши, има нанесени материални вреди. Хората са потърсили помощ в РУ-Ябланица.

В региона на Тетевен е засечен единият от колите и са арестувани двамата мъже, пътуващи в него.

Предприети са дейности за задържането на останалите участници в случая.

По-рано бе обявено, че рейсът на почитател клуба на „ Левски “ в Панагюрище е бил засечен от десетина коли в региона на Вакарел на автомагистрала „ Тракия “ и изпотрошен с камъни.

Томи Наплатанов, пасажер с рейса, изясни пред Фокус, че от колите са излезли към 30-40 души, които са хвърляли камъни по рейса и са изпочупили стъклата. „ В рейса има и деца, като по знамение няма потърпевши “, разяснява Наплатанов.

Той добави, че колите са били с хасковска и старозагорска регистрация, а излезлите от тях мъже са били с качулки. Наплатанов изясни, че са подали сигнал на телефон 112.

Предприети са дейности за установяването на причинителите, както и на всички условия към случая с потрошения с камъни рейс на Автомагистрала „ Тракия “, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР