Двама души са убити и най-малко 14 са ранени при

...
Двама души са убити и най-малко 14 са ранени при
Коментари Харесай

Две жертви и много ранени при стрелба в Тексас

Двама души са убити и минимум 14 са ранени при пукотевица на студентско празненство в град Грийнвил, недалече от Далас, в южния американския щат Тексас, съобщи Asocaited presse.
Малко преди среднощ нощес по време на бал на випускници на филиал на Тексаския университет A&M University. Според върховен локален полицейски чиновник, стрелбата почнала към 15 минути откакто служителите на реда към този момент пристигнали на мястото на празненството. Те били извикани по сигнали за нелегално паркиране и чули изстрели от задната страна на постройката, само че не могли да дефинират дали се стреля вътре или извън. При последвалия оглед на постройката вътре били открити двамата убити. Други 14 души са потърсили здравна помощ или са приети в болница с разнообразни пострадвания. Няма информация и какъв брой съществени са контузиите на ранените.
Стрелецът се търси, само че към този момент управляващите не разполагат с негово изложение. От университета споделиха, че празненството не е публично проведено от управата, а от самите участници. По по думите на служителите на реда на него имало към 750 души. От офиса на локалния шериф оповестиха, че ще дадат повече информация по случая на конференция по-късно през днешния ден.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР