Двама души са ранени при стрелба в The Mall of

...
Двама души са ранени при стрелба в The Mall of
Коментари Харесай

Изстрели в американски мол в навечерието на Нова година, двама са ранени

Двама души са ранени при пукотевица в The Mall of America в Блумингтън, Минесота. На купувачите е подредено да се приютят вътре, защото голям брой служители на реда нахлуха в постройката.

Инцидентът се разплита към 16:30 часа в петък локално време, защото молът беше цялостен с гости, търсещи дарове няколко часа преди да стартира 2022 година

На фрагментите от местопроизшествието се вижда по какъв начин служители на реда тичат към входа, до момента в който купувачите бягат от местопроизшествието. Въпреки че множеството евакуирани наподобяват релативно спокойни, няколко души могат да бъдат чути да крещят на назад във времето.

Друг клип демонстрира парамедици, които се грижат за явна жертва на стрелбата, до момента в който няколко зяпачи гледат.

От полицията оповестиха, че при случая са потърпевши двама души без заплаха за живота. Единият от жертвите от мъжки пол е прострелян в крайници, а другият е инцидентен минувач, който е " одраскан " от патрона, оповестиха по-късно от полицията. Стрелбата е предшествана от свада сред първия мъж жертва и стрелеца на третия етаж.

Тъй като обстановката се разгръщаше, купувачите трябваше да се скупчват в препълнени магазини.

„ Активен стрелец. Трети етаж. Безопасно за в този момент. Каква скапана история за новогодишната нощ. Нямам самообладание за пиво по-късно довечера “, туитира очевидец.

Блокировката беше анулирана по-малко от час след съобщаването на случая, като полицията сподели, че към този момент не търси обвинен в мола. Не е ясно дали някой е бил задържан след стрелбата. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР