Двама души са пострадали, след като джипът им се обърнал

...
Двама души са пострадали, след като джипът им се обърнал
Коментари Харесай

Джип направи зрелищна каскада на пътя Монтана-Лом СНИМКА

Двама души са потърпевши, откакто джипът им се обърнал на пътя сред Монтана и Лом, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът е станал към 15.30 часа през вчерашния ден в региона на село Пишурка. 58-годишен лидер от София управлявал лекия си автомобил „ Хонда” с несъобразена с релефа на местността скорост.

При излизане от ляв завой той изгубил надзор над МПС-то и то излязло вдясно от платното за придвижване, след което вляво и почнало да се прекатурва на пътното платно.

При адската каскада са потърпевши и двамата пасажери в автомобила. Шофьорът е с фрактура на шийните прешлени, комоцио, разкъсно-контузна рана на главата и други пострадвания.

Със междинна телесна щета на возещия се до лидера различен 58-годишен столичанин, който е с фрактура на два лумбални прешлена.

Пострадалите са настанени в монтанската болница под наблюдаване, като заплаха на живота им няма, безапелационни са лекарите.

Водачът е тестван за приложимост на алкохол с техническо средство, като тестът му е негативна. По случая е формирано досъдебно произвеждане.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР