Двама души са пострадали при пътнотранспортно произшествие по пътя Смолян-с.

...
Двама души са пострадали при пътнотранспортно произшествие по пътя Смолян-с.
Коментари Харесай

Челна катастрофа по пътя Смолян-с. Средногорци: Пострадали са мъж и жена

Двама души са потърпевши при пътнотранспортно произшествие по пътя Смолян-с. Средногорци, оповестиха от полицията.

Инцидентът е станал към 20:05 часа през вчерашния ден . Лек автомобил „ Фолксваген Голф “ е бил ръководен от 22-годишен мъж от с. Боровина , общ. Мадан. Той се е движил с несъобразена скорост и е навлязъл в лентата за насрещно придвижване, след което се е блъснал челно в насрещно движещия се лек автомобил „ Тойота Авенсис “, каран от 53-годишен мъж от с. Бяла река , общ. Рудозем. На място били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

Леко ранен е била 50-годишна пътничка от с. Боровина , стояща на задна седалка във „ Фолксваген Голф “-а. Тя е с охлузвания и травми по тялото. Жената не е употребила предпазен колан, с какъвто е оборудван автомобила. Настанена е била в МБАЛ-Смолян за наблюдаване, без заплаха за живота .

Пострадал е и лидерът на „ Тойота Авенсис “, който е с разкъсно-контузна рана на главата . Оказана му е била здравна помощ във ФСМП-Мадан, след което е бил освободен за домашно лекуване .

Водачите на двете транспортни средства са употребявали предпазни колани, тествани са за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, с техническо средство, като пробите са били негативни . Местопроизшествието е посетено от чиновници на Пътна полиция.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР