Двама души са били убити, а осем - ранени, вследствие

...
Двама души са били убити, а осем - ранени, вследствие
Коментари Харесай

Двама убити и осем - ранени вследствие на ракетна атака в Одеса

Двама души са били убити, а осем - ранени, вследствие на ракетната офанзива в Одеса днес, разгласи ръководителят на Одеската регионална военна администрация Олег Кипер, представен от Българска телеграфна агенция.

Малко по-рано той съобщи за осем ранени.

Има вреди по жилищни здания и гражданска инфраструктура. Представители на отрасловите служби са изпратени на мястото на ракетния удар, добави Кипер.

Регионалните управляващи предизвестяват локалните поданици да реагират навреме на сигналите за въздушна паника.

Въздушната паника бе оповестена в 18:24 часа (и българско време) след няколко минути в украинския черноморски град отекна мощен гърмеж.

По информация на районните приложения в Телеграм е изумена цел.

Българите в Одеска област наброяват над 150 000 души и са трети по бройка съгласно формалното броене в Украйна през 2001 година

В самия град Одеса живеят към 50-60 хиляди българи. Най-голямото плътно българско население е концентрирано в Болградски, Измаилски и Белгородднестровски регион.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР