Двама души са арестувани по обвинения в убийство и малтретиране

...
Двама души са арестувани по обвинения в убийство и малтретиране
Коментари Харесай

Тялото на момиче, намерено затворено в бетон, преди трупът на момче, открит в куфар

Двама души са задържани по обвинявания в ликвидиране и малтретиране на мъртвец след откриването на тялото на момиче, затворено в бетон, и останките на момче в куфар.

Полицията в Колорадо, Съединени американски щати, разгласи ареста на 36-годишната Корена Роуз Минхарес в петък, а архивите на окръжния затвор демонстрират, че вторият обвинен, Хесус Домингес, 35, също е бил в ареста в неделя.

Полицията откри останките на момичето в железен резервоар, цялостен с бетон в складово помещение предишния месец, съгласно управляващите. Имотът беше разчистен, откакто наемът не беше заплатен. Като част от следствието полицията стартира издирването на две деца, забелязани за последно през лятото на 2018 година, Хесус Домингес младши и Йесения Домингес.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Джъстин Мон се усмихва на фотография след „ обезглавяване на татко и проявление на глава във видеоклип в YouTube “

Децата не са били оповестени за изчезнали, съгласно известието на полицията. След това следствието води полицията до транспортно средство, благосъстоятелност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР