Двама души пострадаха при днешната буря във Враца. Както БЛИЦ

...
Двама души пострадаха при днешната буря във Враца. Както БЛИЦ
Коментари Харесай

Мълния падна във Врачанския балкан и стана страшно!

Двама души пострадаха при днешната стихия във Враца. Както БЛИЦ осведоми, жена е била затисната в железна будка за сладолед, обърната от мощния вятър. Очевидци подават сигнал на незабавния телефон и незабавно идва кола за спешна помощ. С помощта на минувачи потърпевшата жена е извадена и закарана в болница. Тя е със строшен таз, без заплаха за живота.

Мъж, който е бил във Врачанския Балкан е примрял, откакто покрай него е паднала гръмотевица. Той също е признат в болница.

В момента имате усложнения да гледате видео, тъй като употребявате плъгин за блокиране на реклами. Опитайте да го видите още веднъж, откакто ни добавите във вашия white list или го изключите

Гръмотевици, ураганен вятър и пороен дъжд се изсипаха над Враца през днешния ден следобяд.За секунди улиците се покриха с изпочупени клони и паднали листа. Близо 40-годишна върба в центъра на града падна върху известното кафене „ Тракийска принцеса “.

В целия регион на пешеходната улица, известна като Пробива, има голям брой паднали клони и скъсани транспаранти, затрупани коли.
Аварийни екипи на ГЗ и БКС отстраняват паднали дървета и клони след мощна стихия.
В шест общини във Врачанско има проблеми с тока.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР