Двама души от циганската махала на врачанското село Търнак са

...
Двама души от циганската махала на врачанското село Търнак са
Коментари Харесай

Истории от Северозапада: Оргия с проститутки завърши с бой и арести във Врачанско

Двама души от циганската махала на врачанското село Търнак са арестувани в ареста след дива оргия с алкохол и проститутки, научи организация BulNews.
Купонът почнал още вечерта в сряда. Известните измежду локалните като сводници и дилъри на дрога Цветелин Людмилов на 22 години и 33-годишния му вуйчо Красимир Ликов поканили в дома си другари и довели от прилежащото село Бъркачево две малолетни девойки, които съгласно осведомени от полицията от няколко години проституират у нас и в някои европейски страни.
Купонът бил в разгара си, когато към среднощ двете девойки Росица и Елена от циганската махала на Бъркачево решили, че би трябвало да се прибират поради поети авансово задължения за другия ден. Домакините обаче не били съгласни да ги пуснат, развихрил се скандал и с цел да не избягат, ги заплашили с ножове и ги пребили от пердах.
Една от битите съумяла да се обади от телефона си на непосредствен, който уведомил полицията в Бяла Слатина за случая. Екип униформени дошъл в селото и арестувал пияните побойници. На битите девойки била оказана здравна помощ на място от дошъл екип, тъй като отказали да бъдат обслужвани в болница.
В белослатинската полиция е почнало следствие по случая и е формирано бързо произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР