Двама души остават в болница след тежката катастрофа с пет

...
Двама души остават в болница след тежката катастрофа с пет
Коментари Харесай

Стабилно е състоянието на пострадалите след мелето с 5 жертви край Пловдив

Двама души остават в болница след тежката злополука с пет жертви на пътя Пловдив-Пазарджик. Пострадалите са в тежко състоянием само че индикаторите им са постоянни. Остават под наблюдаване в хирургията на болничното заведение в Пазарджик, няма заплаха за живота им, съобщи Българска национална телевизия.
Прочетете още
В болницта са жена на 29 години, както и мъж на 48.

Както  TrafficNews  писа, нещастието се разигра през вчерашния ден към 16:00 часа през днешния ден. Ударът е бил преден. След него единият автомобил е напуснал пътното платно, качил се е на мантинелата и се е блъснал в дърво. На място умират водачите и на двата автомобила – мъж на 44 от Пловдив и мъж на 64 година от първомайското село Драгойново. Други две жертви са мъж на 71 година и жена на 52 година

Трима души са откарани в болница в Пазарджик, като там е умряла жена на 66 година Тя е постъпила в здравното заведение с голям брой тежки контузии. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Разследват се всички версии за случая, като не се изключва несъобразена скорост да е главната причина за тежката злополука. Предполага се, че причина за злополуката е неправилна маневра на един от водачите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР