Двама души бяха убити и двама тежко ранени при стрелба

...
Двама души бяха убити и двама тежко ранени при стрелба
Коментари Харесай

Клане в Сиатъл, полицията засега не обяснява каква е причината

Двама души бяха убити и двама тежко ранени при пукотевица в Сиатъл, оповестява БГНЕС, цитирайки американската телевизия ABC.

Two killed, two critically wounded after gunman opens fire on Sand Point Wayhttps://t.co/Wod2MrUw15 pic.twitter.com/LIloNju4Se
— Seattle Police Dept. (@SeattlePD) 28 март 2019 година
Мъж, който живеел в региона, по незнайни аргументи излязъл въоръжен от вкъщи си. Опитал да открадне кола, като прострелял дамата зад кормилото. Тя е в болница в тежко положение.
След това причинителят стрелял по рейс от градския превоз и ранил водача. Той съумял да включи на задна скорост и да се измъкне от мястото на стрелбата.
Стрелецът нападнал трето транспортно средство, като прострелял водача му и напуснал мястото на престъплението с откраднатата кола.
Полицията подгонила причинителя, който по време на преследването се блъснал челно в различен автомобил и умъртвил индивида зад кормилото. Полицаите арестували мъжа, който не бил потърпевш съществено. Причините за държанието му се проверяват, като полицията разгласи закононарушенията за " случаен, неправилен акт ". Засега не е ясна публично и самоличността на килъра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР