Двама души бяха убити, а петима ранени, при стрелба след

...
Двама души бяха убити, а петима ранени, при стрелба след
Коментари Харесай

Двама убити при стрелба във Вирджиния

Двама души бяха убити, а петима ранени, при пукотевица след гала по дипломиране на гимназисти във Вирджиния, съобщи Ройтерс, като се базира на полицията.

Трагедията се разиграла в столицата на американския щат - Ричмънд.

Стрелец разкрил огън в парк, когато възпитаници и родителите им почнали да излизат от спектакъл след края на церемонията.

Полицията задържа нападателя - 19-годишен юноша. Засега няма информация за претекстовете му, само че той е познавал най-малко един от хората, които е прострелял.

Убитите са мъже, надлежно на 18 и на 36 години. Един от ранените, на 31-годишна възраст, е с заплаха за живота. Останалите четирима простреляни също са мъже.

9-годишно момиче било бутнато от кола в настъпилата блъсканица. Освен това доста хора паднали и се блъснали или получили стрес.

Българска телеграфна агенция
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР