Двама депутати от Алтернатива за Германия са част от делегацията,

...
Двама депутати от Алтернатива за Германия са част от делегацията,
Коментари Харесай

Възраждане качи на Шипка депутати от ултранационалистическата Алтернатива за Германия

Двама депутати от " Алтернатива за Германия " са част от делегацията, която посети Паметника на свободата по случай Националния празник на България - 3 март, по покана на Възраждане.

Делегатите на " Алтернатива за Германия " са депутати в Германския Бундестаг. Те са доктор Райнер Ротфус - член на парламентарната група на AfD на комитета на Европейски Съюз, и проф. Харалд Вайел - член на федералния изпълнителен съвет на партията AfD, представител по европейски въпроси на Алтернатива за Германия и представител на парламентарната група на AfD в комисията по Европейски Съюз.

На честването участваха още делегати от Молдова. Народните представители Василий Боля и Александър Суходолски (етнически българин) и двамата народни представители от молдовската партия " Възраждане ".

На Паметника на свободата като посетители на " Възраждане ", участваха и делегати от младежките организации на партии-партньори на " Възраждане ", които участваха през вчерашния ден в Националната младежка конференция " Ние сме младите на Европа " - Алтернатива за Германия (Германия), Наша татковина (Унгария), Свобода и директна народна власт ( Чехия), Републиканска партия (САЩ).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР