Двама братя са обвиняеми за убийството на 44-годишен мъж в

...
Двама братя са обвиняеми за убийството на 44-годишен мъж в
Коментари Харесай

Обвиняемите за убийството в Еница остават за постоянно в ареста

Двама братя са обвинени за убийството на 44-годишен мъж в плевенското село Еница, оповестиха от пресцентъра на Съдебната палата в града, съобщи Българска телеграфна агенция. Състав на Окръжния съд в Плевен през днешния ден им е наложил непрекъсната мярка за неотклонение " Задържане под стража " на двамата.
Прочетете още
Обвиняемите с букви И.А. (32 г.) и А.А. (37 г.) са привлечени към наказателна отговорност за убийството на 44-годишен мъж. Убийството е осъществено вечерта на 26 юли в заведение в село Еница. Според първичната версия до съдбовния случай се е стигнало след сдърпване и сборичкване сред мъжете. 44-годишният е бил прободен с кухненски ножове.

По досъдебното произвеждане има задоволително доказателства за авторството на осъщественото закононарушение, подкрепени с огромен брой свидетелски показания, показват в известието от съда.

Определенията, с които двамата обвинени са оставени за непрекъснато в ареста, не са дефинитивни. Те могат да бъдат обжалвани и протестирани пред Апелативен съд - Велико Търново в тридневен период, считано от през днешния ден.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР