Двама братя от Врачанско са пребити от охранители на крупния

...
Двама братя от Врачанско са пребити от охранители на крупния
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews: Охранители на Илчовски смазаха от бой двама братя в полето край Драшан /снимки/

Двама братя от Врачанско са пребити от охранители на крупния аграрни производител Светослав Илчовски, научи извънредно BulNews.bg. Иван и Веселин Петрови от село Драшан персонално потърсиха медията ни, с цел да опишат за случилото се.
По думите им, екшънът се разиграл към 11 часа през днешния ден в местността Прокара край селото. Двамата братя отишли да косят трева за животните си, където имат ливади. Изведнъж колата им била заобиколена от три джипа – сребриста и черна „ Тойота Ландкрузер “ с врачанска и плевенска регистрация и врачанско „ Мицубиши “. От тях слезли едри мъжаги с отличителни знаци на охранителната компания „ Тера Гард “, която пази земите на едрия арендатор. Според братята с тях бил и различен мъж, разпознат от тях като чиновник на Илчовски.
Мъжете извадили тръби, бухалки и лопата и скочили на пердах на двамата братя. След като ги оставили да лежат в тревата, те почнали да трошат колата им „ Рено “. През това време единият от братята съумял да се измъкне и да избяга в близката гора, откъдето позвънил на полицията. Като чули в далечината сирените на полицейската кола, нападателите се качили по джиповете си и офейкали.
Братята Петрови описаха пред наш кореспондент, че до момента в който ги налагали биячите ги упреквали, че палят продукцията на Илчовски. Те изрично отхвърлиха тези изказвания, като обявиха, че в региона няма и следи от пожари. Освен това цялата годишна продукция към момента е зелена.
Двамата братя са закарани с коли за спешна помощ в болничното заведение в Бяла Слатина, където раните са им обработени, след което са превозени във Враца за спомагателни проучвания. Колата им е изцяло потрошена след наказателната акция. Тя е със срязани гуми и изпочупени стъкла.
Повече детайлности за станалото се чака да има в утрешния бюлетин на полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР