Двама братя от карнобатското село Венец са в ареста за

...
Двама братя от карнобатското село Венец са в ареста за
Коментари Харесай

Двама братя са в ареста за агресия към полицаи в Карнобатско

Двама братя от карнобатското село Венец са в ареста за едно денонощие за нападателно държание към полицейски чиновници и несъобразяване с разпорежданията на органите на реда. Те са 24 и 26 години, оповестиха от ОДМВР-Бургас.

Около 23.45 ч. нощес в полицията в Карнобат било обявено за мощна музика, идваща къща в селото, в който живеели двамата братя. Полицейски екип се отзовал на сигнала, като при слизане от патрулката униформените били нападнати от братята, използвали солидно количество алкохол. Мъжете обиждали и псували чиновниците на реда, като пробвали да се саморазправят с тях. Единият служител на реда бил ударен в лицето от 24-годишния мъж, след което бил повален на земята и бил закопчан с белезници.

Същевременно брат му опитал да ритне различен служител на реда, който съумял да отбие шута с ръка. Мъжът станал още по нападателен атакувал още веднъж, целейки се този път в главата на униформения. За да го укроти, служителят на реда стрелял със стоп-патрон, който одраскал крайници на 26-годишния мъж. При осъществения медицински обзор е установено, че се касае за незадълбочено пострадване, без кръвотечение и заплаха за живота.

По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР