Двама българи, замесени в три случая на отвличане, грабеж и

...
Двама българи, замесени в три случая на отвличане, грабеж и
Коментари Харесай

Българи пребиха зверски и ограбиха проститутки в Гърция

Двама българи, забъркани в три случая на похищение, обир и обезчестяване на чужденки, бяха задържани от управляващите в Гърция, оповестява "Труд ".

Инцидентите са от последните 15 дни в по-широкия регион на центъра на Атина, където причинителите, откакто намирали неизползвани пространства (бивши бизнес пространства, офиси и т.н.), уреждали срещи на жриците, представяйки се като клиенти.

Когато дамите дошли на уречените места, причинителите ги връзвали и ги пребивали грубо употребявайки „ брутално “ физическо принуждение и разнообразни предмети (тълпи, ножове, отвертки), вследствие на което и трите дами са грубо пребити.

Характерната свирепост на причинителите е, че в един случай са предизвикали фрактура в черепа, пръсване на барабана, фрактура на лявата ръка, както и ожулвания и синини по цялото тяло на дамата.

Продължавало обезчестяване на жертвите неведнъж и лишаване на пари и персонални движимости, в това число карти за стаи в техните хотели, откъдето отмъквали пари, полезности и други предмети. В един случай изтеглили 4300 евро от банкомат, откакто принудили жертвата да разкрие кодовете си.

Срещу тях е формирано наказателно дело за закононарушение, обезчестяване, похищение, тежка телесна щета, обир и опозиция, защото се съпротивлявали на служителите на реда по време на ареста им. Разследванията не престават, с цел да се откри възможното им присъединяване в други закононарушения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР