Двама австралийски тенисисти си класираха за полуфиналите на турнира Brisbane

...
Двама австралийски тенисисти си класираха за полуфиналите на турнира Brisbane
Коментари Харесай

Двама австралийци и партньорът на двойки на Гришо се класираха за 1/2 финали в Бризбън

Двама австралийски тенисисти си класираха за полуфиналите на шампионата Brisbane International 2018.

 Григор Димитров с сложен триумф на старта в Бризбън
Гришо на 1/4-финал в Бризбън след спиращ дъха мач

Българинът избави два мачбола и възкръсна против австралиеца Джон Милман

Любимецът на локалната аудитория Ник Кириос трябваше да се вложи, с цел да в профил украинеца Александър Долгополов с 1-6, 6-3, 6-4. Намиращият се на 21-а позиция в ранглистата на ATP ексцентрик изглеждаше латентен и малтретиран от проблемите си в лявото коляно през първия сет.

Долгополов, който е повторен финалист в Бризбън проби на два пъти и удобно взе първата част с 6-1. Кириос се преобрази във втория сет и след пробив за 2-0 завоюва частта за 29 минути. Решителният брейк в мача стана за 4-3 в последния сет и мачът беше затворен единствено за 1 час и 30 минути.

Кириос чака на полуфинал спечелилия от късния конфликт сред Григор Димитров и Кайл Едмънд.

 Снимка 332205
Източник:

В долната част на схемата за място на край ще спорят локалният младеж Алекс де Минор и сътрудникът на Григор Димиторв на двойки, Райън Харисън (САЩ).

Де Минор загуби единствено 4 гейма против другата млада изненада на шампионата, американския квалификант Майкъл Мох и го съкруши с 6-4, 6-0.

Харисън водеше с 7-6(6), 4-2 против руснака представляващ Узбекистан Денис Истьомин, когато вторият се отхвърли и обезпечи на следващия ден два мача на американеца.

Райън ще би трябвало да излезе на корта на следващия ден за полуфинали както на единично, по този начин и на двойки. Дано Григор Димитров го сполети същата орис.

 Снимка 332203
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР