Двама англоговорящи туристи, които се издирват от полицията за разсъбличане

...
Двама англоговорящи туристи, които се издирват от полицията за разсъбличане
Коментари Харесай

Стриптийз на туристи в римски фонтан вбеси италиански вицепремиер

Двама англоговорящи туристи, които се търсят от полицията за разсъбличане в центъра на колосален италиански шадраван, бяха наречени „ идиоти “ от вицепремиера и вътрешен министър Матео Салвини, съобщи БГНЕС, цитирайки Би Би Си.

Мъжете били снимани да се разсъбличат във фонтана на площад „ Пиаца Венеция " в Рим, като единият сваляйки бельото си е театралничил на драго сърце за фотосите. Кадрите провокираха отвращение и държанието им беше наречено „ невъзпитано “.

Вицепремиерът Матео Салвини съобщи: „ Италия не е тяхна лична баня “.

Видеоклип, оповестен в римски уебсайт, демонстрира двойката по гащи, хилейки се и къпейки се във фонтана до Национален монумент на Виктор Емануил II, повдигнат в чест на първия крал на Италия след обединяването на страната.

В рамките на монумента е и Гробницата на незнайния боец, в памет на всички паднали бойци.

Двамата мъже се смеели и се шегували между тях във водата, след което единият от тях свалил бельото си и се усмихнал на камерата.

Някои от минувачите се забавлявали от гледката и правели фотоси, а други поклащали глави и се приближавали към тях, с цел да им кажат да излязат от фонтана.

Местната полиция заяви, че случаят е „ противозаконен и афектиран “ и се е пробвала да открие двамата мъже. Тя съобщи, че двамата са чужденец и „ локален англоговорящ “.

„ Липса на почитание “

Матео Салвини написа в Туитър: „ Знам по какъв начин да ги възпитам, в случай че бъдат хванати “.

Междувременно заместник-кметът на Рим Лука Бергамо осъди тяхното държание, което „ наскърбява всеки един от нас, националната памет на нашата страна и падналите в багра, на който паметникът е отдаден “.
„ Ние сме изправени пред държание, което показва нелепост и незнание, липса на почитание към историята на Рим и Италия. Ако бъдат разпознати от локалната полиция, която работи интензивно за залавянето им, те ще получат допустимо най-голямото наказване “, добави Бергамо.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР