Двама агенти на ФБР са били застреляни във Флорида. Те

...
Двама агенти на ФБР са били застреляни във Флорида. Те
Коментари Харесай

Невиждано от години убийство на агенти на ФБР

Двама сътрудници на ФБР са били убити във Флорида. Те възнамерявали да извършат обиск на дома на обвинен в границите на дело за разпространяване на детско порно, оповестяват американските издания.

Според информацията, починалите са 36-годишният сътрудник на ФБР Даниел Алфин и неговата 43-годишна колежка Лаура Шварценбергер, съобщи Блиц. Специалните сътрудници пристигнали в къща в град Сънрайз, за ​​да извършат обиска. Заподозреният обаче изрично отказал да ги пусне в дома си. Нещо повече, той се барикадирал вътре и почнал да стреля. Няколко чиновници на реда били ранени, двама от които след това умряли.

Когато сътрудниците на ФБР съумели да влязат в къщата, се оказало, че нападателят е мъртъв. По предварителни данни той се е самоубил. Засега името и специалността на обвинения не са обявени. Известно е единствено, че сътрудниците на ФБР са открили присъединяване му в закононарушението за разпространяване на детско порно посредством IP адреса на неговия компютър. Това е първият от години огромен случай на съдбовно прострелване на сътрудници на ФБР при осъществяване на служебни отговорности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР