Двама афганистанци са осъдени на по 4 г. затвор за

...
Двама афганистанци са осъдени на по 4 г. затвор за
Коментари Харесай

4 г. затвор за афганистанци, изнасилили непълнолетна софиянка

Двама афганистанци са наказани на по 4 година затвор за обезчестяване у нас по импортиран обвинителен акт на Софийска районна прокуратура, оповестиха от държавното обвиняване.

На 15.10.2019 година към 00.10 часа в софийския кв. „ Военна рампа “ подсъдимият М. Х. - жител на Афганистан и подсъдимият У.Ю. – също жител на Афганистан, изнасилили малолетната И.С.

Осъществените от М.Х. и У.Ю. действия разкриват извънредно висока степен на социална заплаха. Подсъдимите са работили с директен предумисъл, като съзнавали общественоопасния темперамент на действието си и са предвиждали произлизащите от него общественоопасни последствия.

По случая е формирано наказателно произвеждане, извършено под надзора и управлението на Софийска районна прокуратура, като в хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинители на описаното нагоре действие са точно М.Х. и У.Ю.
Разследването е завършило с внасянето на обвинителен акт.

С присъда на Софийски областен съд подсъдимите М.Х. и У.Ю. са приети за отговорни по повдигнатото им обвиняване, като им е наложено общо наказване „ отнемане от независимост “ за период от четири години за всеки от тях, което те следва да изтърпят дейно при първичен непоколебим режим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР