Двама 19-годишни младежи са задържани във Второ РУ след хулиганска

...
Двама 19-годишни младежи са задържани във Второ РУ след хулиганска
Коментари Харесай

Екшън на столичен булевард! Двама тийнейджъри размахват оръжия от движеща се кола

Двама 19-годишни младежи са арестувани във Второ районно управление (на МВР) след хулиганска демонстрация. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, представени от Фокус.
Около 20.25 часа на 12 юни в полицията е получен сигнал, че в региона на бул. „ Константин Величков “ в посока бул. „ Сливница “ младежи размахват оръжие през прозореца на движещ се автомобил „ Нисан Микра “. В резултат на неотложно проведените заградителни дейности към 20.30 часа автомобилът е локализиран на улиците „ Скопие “ и „ Подполковник Калитин “.
Непосредствено преди подхванатите дейности по задържането на намиращите се в него двама младежи един от тях размахал оръжие през отворения прозорец на колата. Минути по-късно на бул. „ Рожен “ двамата са арестувани с потребление на белезници и е открита самоличността им - 19-годишни от София.
В хода на полицейската инспекция у единия от тях е открит пневматичен револвер, имитация на военен револвер „ Глог “, у другия – електрошок, а в багажника на автомобила служителите на реда намерили пневматично оръжие, имитация на автомат „ М4 “. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Предстои отчет на събраните материали в прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР