Двадесетгодишната жителка на Флорида (САЩ) Нурул Махжабин Хасан обяви, че

...
Двадесетгодишната жителка на Флорида (САЩ) Нурул Махжабин Хасан обяви, че
Коментари Харесай

Хасан от Флорида иска да се омъжи за играта "Тетрис"


Двадесетгодишната жителка на Флорида (САЩ) Нурул Махжабин Хасан разгласи, че желае да подписа брак с играта "Тетрис", написа изданието Metro.

Хасан избира да си смени името си на Фрактал Тетрис Хуракан. Тя споделя, че връзките ѝ с играта са почнали през 2016 година и от този момент тя играе по 12 часа в денонощие на разнообразни уеб сайтове, на смарт телефона и на игрова подпора. Фрактал демонстрира предаността си към избраника си като носи огърлица с мъниста под формата на съответните фигури.

Преди това тя е имала близки връзки с калкулатор на име Пиер, обяснявала се е в обич към iPod, бягаща пътечка и към GPS навигацията Garmin.

Фрактал се дефинира като "обектосексуална" и изданието прецизира, че тя не е единствената с такава ориентировка - известни са случаи на опити за легализиране на връзките с осветителни тела или железопътни гари.

"Тетрис “ е компютърна игра, основана на 6 юни 1984 година в Москва от Алексей Пажитнов и Дмитрий Павловски - компютърни инженери от Компютърния център към Руската академия на науките. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР