Двадесет и шест предложения внася ВМРО Пловдив във връзка с

...
Двадесет и шест предложения внася ВМРО Пловдив във връзка с
Коментари Харесай

26 предложения внася ВМРО Пловдив във връзка с бюджета на Общината

Двадесет и шест оферти внася Вътрешна македонска революционна организация Пловдив по отношение на бюджета на община Пловдив за 2019-та година. И тази година в целите на организацията са децата на Пловдив, а точно построяването на детски площадки, на просветителна инфраструктура и на основаването на безвредни условия за напредване наоколо до детски градини,ясли и учебни заведения.

На първо място измежду предложенията, които са направени са отпущането на 120 хиляди лв. за културни мероприятия като предлагаме средствата да са по 20 хиляди лв. за всеки един от регионите и по този метод да има децентрализация на културни прояви.

От градската организация на Вътрешна македонска революционна организация оферират да бъдат заделени и 2 милиона лв. за създаване на паркинги и за отделяне на паркоместа по регионите, с цел да се работи по справяне на казуса с неналичието тук-там за паркиране.

От Вътрешна македонска революционна организация оферират и да се плануват в бюджета 2 милиона лв. за построяването на 2 нови детски градини- едната в регион Южен за която предлагането е да се заложат милион и половина лв. и 500 хиляди лв. за ДГ Каменица.

За създаване на нови улици и за ремонт на съществуващи се оферират над 2 милиона и 400 хиляди лв., като от тях 1 милион е за Реконструкция на ул. Даме Груев, а различен милион се предлага за построяването на така наречен " пробив “ под кръговото колело на бул. " Цар Борис 3 Обединител “ с бул. " Марица юг “ до Водната палата. Общата сума на направените оферти е за 10 801 000 лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР