Двадесет и първото Световното първенство по таекуон-до ITF ще бъде

...
Двадесет и първото Световното първенство по таекуон-до ITF ще бъде
Коментари Харесай

Световното по таекуондо се открива днес в Пловдив

Двадесет и първото Световното състезание по таекуон-до ITF ще бъде намерено довечера в 21 часа в зала „ Колодрума “ с публична гала. Над 1500 участници от 84 страни ще се състезават във всички възрастови групи –юноши, девойки, мъже, дами и ветерани. Те ще мерят сили в дисциплините – спаринг, форма, специфична техника, самоотбрана, като за първи път ще е включено пауър таекуон-до.

Състезанията ще се организират на седем кръга, осведоми вицепрезидентът на Българската федерация Костадин Димитров. Той заяви още, че в Пловдив към този момент е дошъл президентът на Световната федерация по таекуон-до ITF проф. Ри Йон Сон.

В българския тим, който ще показа страната ни, са включени 68 състезатели, 14 от които са от пловдивския Армейски състезателен таекуон-до клуб " Тракия ". От началото на седмицата националите ни упражняват интензивно в града под тепетата под управлението на треньора Тодор Козлодеров.

Преди старта в неделя ще се организира интернационален механически семинар с присъединяване на над 150 делегати.

В церемонияна по откриването от 21 часа в „ Колодрума “ ще вземат участие Биг Бенд „ Пловдив “ и Арт Войс център. Състезанията стартират в понеделник- 26.08.2019 година, като входът за посетителите е безвъзмезден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР