Двадесет и четири стажанти от Франция, на възраст от 16

...
Двадесет и четири стажанти от Франция, на възраст от 16
Коментари Харесай

24 млади французи от Льо Ман дойдоха на стаж в Ловеч

Двадесет и четири стажанти от Франция, на възраст от 16 до 21 години, са разпределени по институции за обществени услуги в Ловеч. Те ще останат три седмици, оповестяват от общинската администрация.

Обмяната е по европейски план, всичките младежи са от една гимназия в град Льо Ман, Франция. Градът е прочут с фамозното високоскоростно автомобилно съревнование " 24-те часа на Льо Ман ", по време на което колите се движат съвсем непрестанно в продължение на едно денонощие, показват от администрацията.

Това е следващият стаж, който реализира асоциация " Доверие " в община Ловеч. Кметът Корнелия Маринова и заместник-кметът Венцислав Христов са се срещнали с гостите, които били съпроводени от Патрик Мусе от асоциация " Доверие " и брачната половинка му Клодин, отдавнашни другари на Ловеч и живеещи в близкото село Горан.

Именно Патрик Мусе работи да разпространение на сходни стажове на разменни начала, защото и ловешки възпитаници стажуват в побратимения град Лавал, прибавят от общинския пресцентър.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР