Двадесет и четири годишен младеж е арестуван в Русе. Той

...
Двадесет и четири годишен младеж е арестуван в Русе. Той
Коментари Харесай

Продавачка отблъсна въоръжен крадец с кенче от бира в Русе

Двадесет и четири годишен юноша е задържан в Русе. Той опитал да извърши въоръжен обир с нож в денонощен магазин в града, само че бил пропъден от продавачката, оповестиха от полицията в крайдунавския град.

Сигналът постъпва към 8.30 часа през вчерашния ден сутринта от продавачка в денонощен магазин за цигари и алкохол на бул. "Фердинанд ". Малко преди този момент в комерсиалния обект влезнал млад мъж с шапка и с ръкавици, като се насочил към касата. Жената обаче решила да се отбранява и му нанесла удари с кенче от бира, като в това време натиснала и паник-бутона, обвързван към частна охранителна компания.
Мъжът побягнал, като при излизането си от магазина съборил и счупил уред за кафе, след което се отправил към центъра на града.

При постъпването на сигнала дежурни полицейски дежурства направили обходи в региона, като един от екипите засякъл и спрял за инспекция мъж, отговарящ на даденото изложение. 24-годишният русенец се оказал прочут на правораздавателните органи.

При осъществения обиск у него бил открит нож. Младежът е арестуван. Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР