Двадесет и четири екипажа успешно минаха през административния и технически

...
Двадесет и четири екипажа успешно минаха през административния и технически
Коментари Харесай

24 екипажа застават на старта на рали-спринт Вида

Двадесет и четири екипажа сполучливо минаха през административния и механически надзор на 6-ото издание на рали-спринт Вида, с което през днешния ден от паркинга до крепостните стени на Баба Вида се открива сезона и в тази дисциплинираност. Двама от отпадналите обаче за жалост са вицешампионът за 2018 година Георги Василев (Дианел Рейсинг, Мицубиши Лансър Ево 9) и националният отличник в НС5 Александър Спиров (Дунев Рейсинг, ВАЗ 21083).

Василев бе заставен да остане в Сливен, откакто частите за ремонта на колата му не дойдоха в точния момент, до момента в който задължения задържаха в чужбина навигаторката на Спиров Йоана Спирова.

"Всичко е приключено, остава да се започва Вида ", сподели шефът на надпреварата Румен Манолов. „ Както нормално видинчани са основали допустимо най-хубавите условия, с цел да го има спринта и това няма метод да не прави усещане на участниците тук. "

Колоната по право ще се води от екипажа с номер 1 - миналогодишният първенец в спринта и победител във видинското надпреварване Мирослав Ангелов (Мегапорт, Шкода Фабия R5).

"Доволен съм от днешните опознавателни прекосявания по трасето ", сподели миналогодишния победител тук и първенец за 2018 година.

"Направихме някои дребни корекции по записките. Малко съм сюрпризиран, че уредникът счита на следващия ден по някои от завоите да сложи гуми, с цел да не се "сече " пътят, а по други завои - да не слага. Изненадан съм, тъй като по време на днешното опознаване на нито един завой нямаше такива трудности, които да бъдат маркирани в записките.”

Ангелов и неговият навигатор Сивов направиха тест преди два дни на пистата Калояново край Пловдив, което бе първата подготовка за екипа от края на предишния сезон.

"По тази причина за нас надпреварата във Видин ще бъде метод да се подготвим за рали България идващия месец ", добави след конференцията Ангелов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР