Двадесет експертизи са назначени за убийството на 11-годишната Никол, съобщи

...
Двадесет експертизи са назначени за убийството на 11-годишната Никол, съобщи
Коментари Харесай

20 експертизи назначени до момента за убийството на Никол

Двадесет експертизи са назначени за убийството на 11-годишната Никол, заяви за "Gramofona.com " наблюдаващият прокурор Ангел Ангелов.

Всяка една от тях би трябвало да даде отговор на разнообразни въпроси, които да хвърлят по-голяма светлина върху жестокото закононарушение.

Към момента от държавното обвиняване се въздържат от каквито и да е мнения поради течащото следствие.

В този час в Бургаския апелативен съд тече делото, на което ще се реши дали арестуваният за убийството 15-годишен Иван ще остане в ареста.



Адвокатът на момчето упорства то да е под наставнически контрол, а не зад решетките.

Тийнейджърът е с умствена назадничавост, само че психиатрична експертиза би трябвало да потвърди дали е съзнавал дейностите си в деня на убийството.

Родителите на Иван през днешния ден пристигнаха в правосъдната зала.

Те отхвърлиха в дома им да са открити каквито и да е движимости, които свързват сина им с закононарушението. Мнението на бащата и майката е, че детето им е натопено.

Още в първите часове след убийството от прокуратурата оповестиха, че нямат подозрения за създателя на убийството и че то е съзнателно.

Момиченцето беше намерено мъртво в асансьора на бл. 108 в квартал „ Меден рудник “ на 20 август. Детето е било прободено с нож във врата и е умряло от кръвозагуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР