Два златни, един сребърен медали и две шести места спечелиха

...
Два златни, един сребърен медали и две шести места спечелиха
Коментари Харесай

Златни и сребърни медали за ЖКХГ „Анелия“ на международен турнир в Стара Загора

Два златни, един сребърен медали и две шести места завоюваха децата от клуб по художествена гимнастика „ Анелия “-Мездра на XIII Международен шампионат по художествена гимнастика „ Фея под липите “.
Възпитаниците на Цветелина Цинцърска и Лилия Николова участваха с 4 ансамбъла и едно самостоятелно осъществяване.
Ансамбъла девойки младша възраст в състав Елеонора Циндерска, Александра Драгановска, Калина Илиева и Йоана Димитровска завоюваха златните медали със своето комбиниране с бухалки.
Златен орден завоюва и 7 годишната Кристина Лъчезарова в самостоятелните осъществявания без апарат.
Сребърните медали за клуб по художествена гимнастика „ Анелия “-Мездра от XIII Международен шампионат по ХГ „ Фея под липите “ завоюваха Валерия Захариева, Виктория Захариева и Биляна Маркова. Със комбиниране от 2 ленти и топка възпитаничките на Цветелина Цинцърска и Лилия Николова впечатлиха съдийте в категория трио девойки старша възраст.
При децата до 10 годишна възраст Цвети Пламенова, Магдалена Дамянова, Жаклин Вутова, Кристина Бойчева и Кристияна Янева се класираха на 6 място със своето комбиниране с топка.
Деница Павловска, Полина Пешева, Каролина-Михаела Цветкова и Надин Кръстева на шесто място при ансамблите.
На провелото се в Стара Загора, съревнование се включиха общо 525 гимнастички от 27 клуба. Освен клубовете от България, на интернационалният шампионат се включиха посетители от Молдова и Гърция.
Следващото присъединяване на децата от клуб по художествена гимнастика „ Анелия “-Мездра е на Градското състезание по художествена гимнастика. Той ще се организира на 12.05.2018 година във физкултурния салон на ОУ „ Христо Ботев “. Децата от детските градини ще се състезават от 10 часа, а учениците от 7 до 14 годишна възраст – 14 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР